Facebook Zaman Tnelinde Paylam Engelleme

1- Facebook profil sayfanzdan sa stte bulunan ok iaretini klikleyerek AYARLAR sekmesini sein. Sorusunu Hikimse cevab ile engellemi oluyoruz.

Cms Jant Photos Facebook

Facebook Arkadalarnzn sizi etiketlemesinden ve srekli zaman tnelinde sizden izinsiz paylamlar olmasndan skldysanz bu konu tam size gre.

Facebook zaman tnelinde paylam engelleme. Bir gnderide birisini etiketlediinizde onun profiline giden bir balant oluturursunuz. Gnderiyi Facebooktan tamamen kaldrr. Yaptmz ilemlerin sonuna geldiimizde ise karmza gelecek olan ekranda.

Facebookta paylam veya yorum yapma gibi bir eyi yapmam engelleniyor. Facebook Profilinizde Bakalarnn Paylam Yapmasn Engelleyin. Etiketleme hakknda daha fazla bilgi aln.

Facebook hesabnzda Zaman Tnelini ak her gnderinizin sandaki kaleme tklayarak gizlemek ya da ayarlarn deitirmek sizin elinizde ancak bunun ok zaman. Alan seeneklerden Ayarlar ksmna tklyoruz. Sa stte Ana Sayfa butonunun yanndaki ok iaretine tklayn.

Zaman Tneli gnderilerinizi kimlerin grebileceini kontrol edin. Facebook Yardm Merkezi. Aadaki yazlar arasnda Zaman Tneli ve Etiketleme yi bulun ve yanndaki Ayarlar Dzenle ye tklayn.

Paylatnz bir ierik gvenlik sistemlerimiz tarafndan pheli veya kt amal kabul edilirse. Hesap mensnde yer alan Ayarlar sekmesine tklayn. Tekrar ayn ekilde hesablar ksmndan giriyoruz ve Zaman Tneli ve Etiketleme ksmna giriyorum.

Zaman tnelinde kimler paylamda bulunabilir seeneini Sadece Ben olarak deitirin. Gnderiyi Facebooktan kaldrmadan sadece zaman tnelinizden kaldrr. Fotoraflar beenmeleri gzden geirip ynetmek iin de hareketler dkmnz kullanabilirsiniz.

Zaman Tneli Zaman tnelinde kimler paylamda bulunabilir. Bu ekilde facebook izinsiz reklamlar engellemi kapatm olacaksnz. Bunu dzenle ksmndan gerekli ayarlar yapabileceksiniz.

Zaman tnelinde kimler paylamda bulunabilir. Facebookta bakalarnn zaman tnelimde paylamda bulunmasn nasl durdurabilirim. Eer bu ksma Arkadalar cevabn verirseniz arkadalarnz paylamlarda bulunabilir ancak bir alt ksmda yer alan Bakalarnn senin zaman tnelinde paylat gnderileri kimler grebilir.

Alan sayfann sol ksmnda yer alan Zaman Tneli ve Engelleme balantsna tklyoruz. Daha nce Facebook zaman tnelimde paylatm bir gnderinin hedef kitlesini nasl deitiririm. Gnderiyi bulun ve sa stteki simgesine tklayn.

Arkadalarn seni etiketledii gnderiler zaman ynelinde gzkmeden nce onayna sunulsun mu seeneini Ak yapn. Kiiyi etiketlediiniz gnderi kiinin Zaman Tneline de eklenebilir. Zaman Tnelimde gizlediim bir ey Facebookta aramada gzkyor.

Sadece kendi paylatnz gnderileri silebileceinizi aklnzda. Aadaki durumlarda insanlarn Facebookta eylemde bulunmasn engelleyebiliriz. Dilerseniz sizden baka kimsenin paylam yapmasn engelleyebilirsiniz.

Sol taraftaki Zaman Tneli ve Etkiletleme blmne giri yapn. Zaman Tnelime kimler bir ey ekleyebilir. Etiketleme hakknda daha fazla bilgi aln.

Zaman Tnelinizde Gnderileri Paylan ve Ynetin. Facebook hemen hepimizin gnlk ziyaret ettii ender sitelerden birisi facebok duvarnzdak paylamlarnz listenizdeki herkes grebiliyor hatta isterseniz arkada olmayanlar bile grebiliyo bunun dnda da herhangi biri gelip duvarnza bir ey yazp paylaabiliyor bu. Alr mende Gnderiyi sil veya Zaman tnelinde gizleyi sein.

Kiiyi etiketlediiniz gnderi kiinin Zaman Tneline de eklenebilir. Alr mende Gnderiyi sil veya Zaman tnelinde gizleyi sein. Oluturmu olduunuz sayfa da Facebook sayfamda paylam ile yorumu engelleyemiyorum sorunu bylelik giderilmi olacaktr.

Gnderiyi Facebooktan kaldrmadan sadece zaman tnelinizden kaldrr. 2- Alan pencerede Zaman Tneli ve Etiketleme Ayarlar sekmesinin sein sein ve Zaman. Profilinizde sizinle alakl resim yaz vs.

Zaman tnelinde kimler paylamda bulunabilir adl seenee tklayn. Facebookun sa st ksmndaki profil resminize tklayn. Yukardaki ilemi yaparak etiketlenmeyi kapatabilir.

Zaman tneli gizliliini yapmak istediimiz Facebook profilimize giri yapp sa st kede yer alan aa doru ok simgesine tklyoruz. Gnderiyi Facebooktan tamamen. Sizin ve arkadalarnzn Facebook zaman tnelinizde paylat haberleri kaldrabilirsiniz.

Beraberinde kiinin hangi aralkta yorum ya da paylam salayamayaca zaman kendinize uygun olacak ekilde belirlemesini gerekletirerek. Admin Mart 10 2016 1 min read. Facebookun sa st ksmndaki profil resminize tklayn.

Sessize Al tklamanz yeterli olacaktr. Srasyla nasl yapldn birka admda anlataym. Gnderiyi bulun ve sa stteki simgesine tklayn.

Facebook duvar nasl paylama kapatlr. Facebook zaman tnelimdeki etiketlenen fotoraflar veya gnderileri gizledim ancak insanlar bunlar hl grebiliyor. Arkadalarnzn sizin sayfasnzda paylam yapabilmelerini Zaman tnelinde kimler paylamda bulunabilir.

Zaman tnelinizde arkadalarnzn birey paylamasn engellemek iin. Zamann Tnelinde Sizi bir etiketleyenin sizin onaynz olmadan etiketme yapayacadr. Yazsnn sa tarafnda yer almakta olan Dzenle ikonuna tklyoruz.

Bunun iin yapacanz ilemler olduka basit.

Edge De Adobe Flash Player Ac Yada Kapat Adobe Oyun

Facebook Gizlilik Ayarlari Nasil Yapilir Teknik Sorular

Facebook Da Coklu Dilde Paylasim Nasil Yapilir Dil Facebook Pokemon

Facebook Ta Duvarima Yazi Yazilmasin Diyorsaniz Dikkat Teknoloji Haberleri

Pirate Bay E Google Engeli Google Bir Suredir Engelledigi Korsan Aramalar Arasina Bakin Simdi Hangi Devi Dahil Etti Alintilar Arama Google

Pin On Like

Facebook Paylasim Engeli Nasil Yapilir Resimli Anlatim By Mehmet Bilir Medium

Facebook Zaman Tunelini Paylasim Yapmaya Kapatma Techworm

Facebook Baskasinin Zaman Tunelimdeki Paylasimini Kimler Gorebilir Sosyal Destek

Facebook Zaman Tunelini Paylasim Yapmaya Kapatma Techworm

Facebook Zaman Tunelini Paylasim Yapmaya Kapatma Techworm

Facebook Uygulama Kaldirma Youtube

Facebook Paylasim Engeli Nasil Yapilir Resimli Anlatim By Mehmet Bilir Medium

New Version Of Internet Download Manager For Life Time Technotrickies Top Software Internet Norton Internet Security

Facebook Zaman Tuneli Ve Etiketleme Ayarlari Kimler Bir Sey Ekleyebilir Gorebilir Gizli Youtube

Facebook Da Baskasinin Duvarina Nasil Mesaj Gonderilir

Facebookta Zaman Tuneli Ayarlari Facebook Ayarlari Youtube

Facebook Ta Nasil Tamamen Gorunmez Olunur Teknolojioku

Yeni Facebook Zaman Tuneli Topluca Silme Guncel 2019 Youtube

Post a Comment for "Facebook Zaman Tnelinde Paylam Engelleme"